Les Residence

High specification development of 4 luxury houses situated at the bottom of a steep cotil. The first part of the project involved stabilising the cotil followed by the construction of the dwellings which utilised a steel decking solution on load-bearing blockwork with large areas of glazing. The drainage for the site required a foul drainage by-pass for the properties above the cotil and a pump system to rejoin it to the existing foul sewer. There were extensive temporary works to the cotil to ensure that the properties above are protecting from any subsidence.

Sector:  Bespoke, Residential
Scope & Services:  Civil, Structural, Infrastructure, Drainage Foul/Surface, Temporary Works
Architect:  Page Architects
Location:  St. Martin, Jersey

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please wait...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Les Residence | T & G Limited